Ribine teorema periodinems Hurvico dzeta funkcijoms su svoriu - Lukašonok, Oleg (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje yra pateikiama ribinė teorema su svoriu periodinei Hurvico dzeta funkcijai. Teoremos įrodyme yra panaudojamas tikimybinių matų silpnasis konvergavimas kompleksinėje plokštumoje.