Tikrinių reikšmių uždavinys diferencialiniam operatoriui su integraline sąlyga - Jakubėlienė, Kristina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Tikrinių reikšmių uždavinys diferencialiniam operatoriui su integraline sąlyga Mes analizuojame sprendimą dvimatės parabolinės lygties su nelokaliąja integraline sąlyga lokaliaivienmačiu metodu. Darbo pagrindinis tikslas yra išvesti stabilumo sąlygas sistemai vienamačių lygčių su integalinėmis sąlygomis. Siekiant šio tikslo, mes analizuojame spektro struktūrą skirtuminio operatoriaus su nelokaliąja integraline sąlyga.