Skirtingų erdvinių asimptotikų įtaka klasifikavimo klaidai - Ivanovienė, Irma; Rimas, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Daugiamatės valdymo sistemos su vėlavimais, kurios struktūra pilnas grafas, tyrimas Analizuotas tarpusavio sinchronizacijos sistemos, sudarytos iš n generatorių ir turinčios pilnojo grafo struktūrą, matematinis modelis. Sistemos matematinis modelis yra matricinė diferencialinė lygtis su vėluojančiu argumentu. Sistemos pereinamosios funkcijos gautos taikant Lamberto