Finansų rinkų R/S analizė - Danilenko , Svetlana (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Darbe nagrinėjamas R/S analizės metodo taikymas finansų rinkoms. Pagrindinis dėmesys skiriamas Hursto parametro skaičiavimui. Pateikiami įvertinti pagal R/S analizės metodą Baltijos šalių akcijų indeksų Hursto parametrai.