Pusgrupių Josidos aproksimacijų asimptotiniai skleidiniai - Vilkienė, Monika (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje gauti pusgrupių Josidos aproksimacijų asimptotiniai skleidiniai. Buvo naudojamas metodas, pateiktas Bentkaus (2003) straipsnyje [2].