Apie decimuotų sekų statistikų rekurentines išraiškas - Pupeikis, Rimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Darbe pasiūlytos rekurentinės išraiškos, skirtos decimuotų sekų statistiniams momentams skaičiuoti. Pateiktas pavyzdys 17 ataskaitų realizacijai.