Tiesinio optimizavimo modelis bimatricinio lošimo pusiausvyros situacijoms rasti - Vakrinienė , Sigutė; Sudžiūtė, Daina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Straipsnyje aptariami metodai pusiausvyrinėms strategijoms bimatriciniame lošime rasti. Siūlomas tiesinio optimizavimo modelis su papildomais binariniais kintamaisiais, leidžiantis surasti visas neišsigimusio bimatricinio lošimo pusiausvyros situacijas.