AR(1) modelio testavimas - Rastenė, Irma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Darbe nagrinėjamas AR(1) modelio galimas stebėjimų segmento pasikeitimas. Pasiūlyta testinė statistika, paremta modelio liekanų dalinių sumų elgesiu.