Matematikos internetekų sudarymo principai - Burgis, Bronislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Prieš keletą metų pasirodžiusi pirmoji knyga „Interneteka“ [1] paskatino domėtis, kaip turėtų būti sudaromi moksleiviams ir studentams naudingi žiniatinklio (WWW) katalogai, referatyvinės apžvalgos. Minėtos knygos ir šio straipsnio autoriaus pasiūlytas terminas „interneteka“ siaurąja prasme reiškia WWW svetainių, tinklalapių, skirtų tam tikrai temai, adresų su trumpais komentarais sąrašą. Plačiąja prasme interneteka yra informacinis leidinys (išspausdintas, paskelbtas žiniatinklyje ar išsiuntinėjamas jo pageidaujantiems adresatams), kuriame pateikiami žiniatinklio adresai, tinklalapių komentarai, apžvalgos, turinio citatos.