Apie Donsker–Prokhorov invariantiškumo principo apibendrinimą - Zemlys, Vaidotas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Šiame straipsnyje yra apibendrinamas Donsker–Prokhorov invariantiškumo principas dvimačio indekso sumavimo procesui serijų schemoje.