Insulto srities atpažinimo kompiuterinėse tomogramose algoritmų efektyvumo palyginimas - Krylovas, Aleksandras; Ušinskas, Andrius; Gaigalaitė, Virginija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Santraukos nėra.