Šturmo ir Liuvilio uždavinys diferencialiniam operatoriui su viena dvitaške nelokialiąja antrojo tipo kraštine sąlyga - Pečiulytė, Sigita; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Santraukos nėra.