Atsitiktinio skaičiaus dvimačių vektorių maksimumų konvergavimo greičio įvertis - Dindienė, Lina; Jokimaitis, Arvydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Šiame darbe nagrinėjame netiesiškai normalizuotų dvimačių atsitiktinio skai-čiaus vektorių maksimumų struktūrą. Gauname šios struktūros konvergavimo greičio įverčio išraišką perkėlimo teoremoje. Šiame straipsnyje apibendriname rezultatus, gautus [2] darbe.