Apie rekurentinį baigtinės dažnių juostos diskrečiojo laiko signalų decimacijos stabdymą - Pupeikis, Rimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje nagrinėjamas daugkartinės baigtinės dažnių juostos diskrečiojo laiko signalo decimacijos rekurentinio stabdymo uždavinys. Pateikti signalo su trikampiu spektru modeliavimo bei jo decimuotos realizacijos, nepersiklojusios dažnių srityje, rekurentinio išrinkimo rezultatai.