Dalinis pjūvio eliminavimas daugiamodalumų logikų junginiams su praeities laiku - Sakalauskaitė, Jūratė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Pateikiami sekvenciniai skaičiavimai daugiamodalumų logikų ir praeities laiko logikos junginiams. Įrodomas šių skaičiavimų pilnumas su apribota pjūvio taisykle. Kaip išvada plaukia šių junginių išsprendžiamumas.