Išvedimų specializacija bendrojo žinojimo logikai - Girčys, Aurimas Paulius; Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje pateikiama ciklinių aksiomų specializacija refleksyviai bendro žinojimo logikai.