Matematikos studijų dalykų dermė ŠU ir ŠVK - Kačinskaitė, Roma; Rimkevičienė, Audronė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnis yra skirtas matematikos studijų dalykų suderinamumo fizinių mokslų studijų srities studijų programose „Verslo informatika“ ir „Informatika“, atitinkamai vykdomų Šiaulių valstybinėje kolegijoje ir Šiaulių universitete, analizei. Taip pat yra apžvelgiami pagrindiniai norminiai dokumentai, reglamentuojantys studijų rezultatų įskaitymo tvarką aukštosiose mokyklose.