ISIC 2008 – Tarptautinė konferencija „Informacijos vartotojo elgsena kontekste“ - Macevičiūtė, Elena (Information & Media, 2008)
ISIC2008 – International Conference „Information Seeking in Context“Elena Macevičiūtėp>