L. Markevičiūtės disertacijos „Informaciniai kokybės vadybos sistemos brandos veiksniai“ apžvalga - Janiūnienė, Erika (Information & Media, 2010)
Pagrindiniai žodžiai: kokybės vadybos sistemos branda, informaciniai veiksniai, informacinė kultūra, informacinė politika.Review of L. Markevičiūtės thesis “Informational Maturity factors of the quality management system”Erika Janiūnienė