Kolektyvinė monografija apie informacijos ir žinių vadybą verslo organizacijoje - Diskienė, Danuta (Information & Media, 2010)
A Collective Monograph on the Information and Knowledge Management in a Business OrganizationDanuta Diskienė/span>