Lietuvos akademinių bibliotekų Tempus projektas - Banionytė, Emilija (Information & Media, 1997)
TEMPUS-PHARE projekto padedamos šešios Lietuvos akademinės bibliotekos (Vilniaus universiteto, Vilniaus pedagoginio universiteto, Vilniaus Gedimino technikos universiteto, Klaipėdos universiteto, Šiaulių pedagoginio instituto ir Lietuvos policijos akademijos), kartu su užsienio partneriais (Amsterdamo universitetu, Lundo universiteto biblioteka, Karališkąja bibliotekininkystės mokykla Kopenhagoje, Valstybine ir universiteto biblioteka Orhuse bei Riget InfoConsult firma Danijoje) kuria pirmąjį Lietuvoje Jungtinį elektroninį katalogą, kompiuterizuoja projekte dalyvaujančias bibliotekas, apmoko specialistus.
Keywords: -