2014, Nr. 15A, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito ir vidaus kontrolės aktualijosIndrė Pečiulytė, Juozas Ruževičius, Kokybės audito metodologijos tobulinimas, 8Darius Vaicekauskas, Ūkio šakos auditoriai: Lietuvos viešojo intereso įmonių audito rinkos analizė ir vertinimas, 26Rasa Kanapickienė, Živilė Grundienė, Apgaulių finansinėse ataskaitose nustatymo veiksmai, 37Aleksandra Pečiūrienė, Analitinės procedūros besikeičiančio verslo įmonių audito kontekste, 47Lukas Giriūnas, Jonas Mackevičius, Vidaus kontrolės sistemos elementų raiška: grafinis vaizdavimas, 62Gintarė Giriūnienė, Mokesčių auditoriaus profesinės etikos tyrimas siekiant pasitikėjimo mokesčių administratoriumi, 73Živilė Simonaitytė, Vidaus kontrolės modelių vertinimo analizė, 82Ekonomikos ir finansų problemosMilda Švedienė, Astrida Slavickienė, Virtualių sąskaitų (NDC) pensijų sistemos įvedimo įtaka individo požiūriu, 96Artūras Jurgelevičius, Lietuvos socialinių ekonominių  rizikų analizė Europos Sąjungos šalių kontekste, 106Deimena Kiyak, Laura Paulionienė, Lietuvos kredito unijų veiklos vertinimas, 118Jūratė Každailienė, Dalia Daujotaitė, Prekinio kredito rizikos vertinimas verslo įmonėse, 133Emilija Narbuntaitė, Agnė Ramanauskaitė, Šešėlinės ekonomikos Lietuvoje vertinimas, 149Jovita Kalantaitė, Rasa Subačienė, Lietuvos mokesčių reformos įtaka įmonių veiklos rezultatams, 162Jonas Martinavičius, Prekybos srities specialistų VU Ekonomikos fakultete rengimas ir jų atitikimas rinkos poreikiams, 178Lukas Giriūnas, Jonas Mackevičius, Prof. Vlado Jurgučio įžvalgų apie pinigus analizė ir jų plėtotė lietuvių autorių darbuose, 191
Keywords: nėra