2013, Nr. 14, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Apskaitos ir audito aktualijosInese Vigante, Ruta Sneidere, Social accounting and its contribution to society, 7Rasa Kanapickienė, Vidaus kontrolės priemonės viešojo sektoriaus subjektų apskaitos politikoje, 17Darius Vaicekauskas, Audito kokybės tyrimų rūšys: privalumai ir trūkumai, 30Evelina Stankevič, Valstybės kontrolės atliktų veiklos auditų analizė, 41Gintarė Giriūnienė, Raminta Benetytė, Mokesčių audito strategijų pasirinkimo vertinimas, 52Įmonės veiklos analizė ir prognozavimasLukas Giriūnas, Jonas Mackevičius, Romualdas Valkauskas, Įmonės bankroto priežasčių klasterizavimas, 60Lukas Giriūnas, Aivaras Kazlauskas, Įmonių bankroto ir jo proceso tyrimas, 72Judita Urbonaitė, Milda Kvekšienė, Matematinių metodų taikymas prognozuojant įmonės finansinius rezultatus, 83Mokesčių sistemos tyrimaiMonika Melnykaitė, Agnė Ramanauskaitė, Progresinio gyventojų pajamų apmokestinimo įvedimo Lietuvoje vertinimas, 96Lina Šalnytė, Giedrė Balkytė, Lietuvos ir Lenkijos mokesčių sistemų lyginamoji analizė, 110Studijų proceso analizėBirutė Jukonienė, Ona Gudaitienė, Melanija Sinevičienė, Baigiamasis darbas – profesinio bakalauro studijų rezultatas, 121
Keywords: nėra