2010, Nr. 6, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Birutė Visokavičienė, The role of the monetary policy during the global financial crisis (2008-2009), 7Valerija Gerikienė, Ramunė Kugaudaitė, Darbo užmokesčio teorinių modelių taikymo problematika, 19Rusak Olga Arkadievna, The accounting aspects of the insurance transactions problem, 40Kristina Rudžionienė, Aušra Morkevičienė, Konservatyvumo principas apskaitoje: Lietuvos praktika, 50Giedrė Laurinavičienė, Pelno (nuostolių) ataskaitų,  rengiamų pagal 1-ąjį TAS, 3-ąjį VAS ir Ketvirtąją direktyvą, lyginamoji analizė, 60Jolita Jarmalaitė, Atsargų apskaitos pagal 2-ąjį TAS ir 9-ąjį VAS lyginamoji analizė, 71Vaclovas Lakis, Giedrė Damaševičiūtė, Vidaus auditorių ir audituojamųjų santykius lemiantys veiksniai, 82Vladislav Tomaševič, Investicinių projektų efektyvumo analizė ir vertinimas, 95Nijolė Pakalnienė, Utenos kolegijos buhalterinės apskaitos specialybės absolventų profesinės kompetencijos pakankamumas praktinei veiklai, 105Jonas Mackevičius, Įmonės vidaus kontrolės sistema: originalūs tyrimai, naujos idėjos, 114
Keywords: nėra