2008, Nr.3, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2019)
Jonas Mackevičius, Buhalterinės apskaitos reglamentavimas sovietinės okupacijos metais (1966 – 1989 metais), 7Vita Daubarienė, Kristina Rudžionienė, Įvertinimo būdų pasirinkimas pateikiant tikrą ir teisingą įmonės finansinę būklę, 18Darius Gliaubicas, Valdymo apskaitos metodų tyrimas Lietuvos įmonėse, 32Romualdas Valkauskas, Ūkio svyravimai: aprašymas skaičiais, 52Vladislav Tomaševič, Apyvartinis kapitalas ir jo valdymo politikos formavimo principai, 61Martynas Novikovas, Berrio rodiklio naudojimas sandorių tarp asocijuotų asmenų kainodaroje, 74Romualdas Bartaška, Liuda Gargasienė, Europos Sąjungos fondų lėšomis finansuojamų projektų išorės ir vidaus auditas, 81Agnė Ramanauskaitė, Intelektinio kapitalo atskleidimas įmonių finansinėse ataskaitose, 94
Keywords: nėra