2014, No. 16, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito ir kontrolės aktualijos Aurelija Kustienė, Nepriklausomas auditas kaip strateginis įrankis informacijos asimetriškumui rinkoje sumažinti, 10 Rasa Kanapickienė, Kontrolės priemonės viešojo sektoriaus subjektų nematerialiojo turto apskaitoje, 19 Daiva Tamulevičienė, Kontrolingo koncepcija ir jos evoliucija, 28 Rūta Klimaitienė, Kristina Rudžionienė, Andželika Verbliugevičiūtė, ABC metodo efektyvumas mažose įmonėse, 40 Finansinė analizė ir vertinimas Jonas Mackevičius, Lukas Giriūnas, Įmonių veiklos rizikų valdymo ir vertinimo modelis, 55 Jovita Jusytė, Irma Kamarauskienė, Viešojo sektoriaus subjektų finansinių ataskaitų santykinė analizė: teoriniai ir praktiniai aspektai, 64 Gintarė Labonaitė, Rasa Subačienė, Grynojo pelningumo vertinimo metodika, 79 Lukas Giriūnas, Gintarė Giriūnienė, Verslaus subjekto identifikacinis tyrimas, 89 Gintarė Giriūnienė, Verslumą sąlygojančių veiksnių tyrimas, 97 Sprendimai finansų moksle Erika Beniušytė, Aurelija Zonienė, Investicijų į ilgalaikį turtą finansinio pagrindimo modelis, 105 Deimena Kiyak, Individualaus investuotojo investavimo alternatyvų vertinimo kriterijų modeliavimas, 114 Jonas Mackevičius, Vilius Savickas, Prof. Vlado Jurgučio įžvalgos apie bankus ir jų plėtotė lietuvių auditorių darbuose, 129 Apskaitos ir finansų specialistų rengimo problemos Romualdas Valkauskas, Specialistų kompetencijų vertinimas, 141 Liucija Budrienė, Milda Kvekšienė, Audronė Meškelienė, Buhalterio kompetencijų pripažinimo iššūkiai ir tendencijos, 149 Audronė Bagdonienė, Fausta Smolenskienė, Buhalterinės apskaitos specialybės absolventų įsidarbinimo galimybių darbo rinkoje analizė darbo jėgos pasiūlos ir paklauso kontekste, 160 Lina Kušleikienė, Renata Šivickienė, Metodų, ugdančių verslumo kompetenciją, taikymas Šiaulių valstybinės kolegijos finansų srities paskaitose, 172