2012, Nr. 11, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Finansinės apskaitos teorija ir praktika Jonas Žaptorius, Tvarumo apskaita: trumpa istorija ir koncepcija, 7 Kristina Rudžionienė, Erika Krakauskaitė, Įvertinimas tikrąja verte apskaitoje, 18 Akvilė Stulpinaitė, Judita Biveinytė, 12-ojo Verslo apskaitos standarto ir tarptautinių apskaitos standartų, reglamentuojančių ilgalaikio materialiojo turto apskaitą, lyginamoji analizė, 28 Jonas Mackevičius, Jokūbas Leipus, Islamo bankų apskaitos ypatybės, 40 Martynas Novikovas, Sandorių tarp asocijuotų asmenų kainodara: kontrolė ir tikrinimas Lietuvoje, 51 Valdymo apskaitos teorija ir praktika Lina Veličkienė, Kristina Rudžionienė, Rūta Klimaitienė, Užsakyminis savikainos kalkuliavimas mažose paslaugų įmonėse, 66 Lionius Gaižauskas, Biudžetų sudarymo ir taikymo problemos Lietuvos verslo įmonėse, 76 Svetlana Vegera, Accounting of environmental and social land rent in modern system of economic relations: problems and principles of methodology, 91 Finansinė analizė ir vertinimas Ramunė Budrionytė, Laimutė Kazlauskienė, Rasa Subačienė, System of ratio analysis of tourism companies, 98 Gerda Venckevičiūtė, Gražina Jatuliavičienė, Performance measurement systems development: from financial to corporate perspective, 116 Stasys Valentinavičius, Įmonės investicinio patrauklumo vertinimo teoriniai aspektai, 127