2010, Nr. 7, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika Kristina Rudžionienė, Apskaita: mokslas ar menas?, 9 Jonas Mackevičius, Vilius Savickas, Valdymo apskaitos turinio klausimu, 17 Apskaitos dėstymo metodika Rasa Subačienė, Daiva Raziūnienė, Pajamų apskaitos proceso lietuvių autorių vadovėliuose ir mokomosiose knygose analizė, 28 Kostas Valužis, Būtinas vienodo apskaitos modelio taikymas mokymo proceso metu, 36 Vida Vitartaitė, Indrė Knyvienė, Atvejo analizės metodo taikymas apskaitos kurse, 46 Buhalterinės apskaitos specialistų rengimas Valentinas Bružauskas, Danutė Zinkevičienė, Apskaitos – finansų bakalauro studijų tobulinimo prielaidos, 51 Ona Gudaitienė, Melanija Sinevičienė, Baigiamosios praktikos naudingumas buhalterio profesijos įgūdžiams studentų vertinimui, 63 Beata Harasim, Concern in studying accounting in Poland, 72 Gintarė Jakštonytė, Lukas Giriūnas, Buhalterio profesinių gebėjimų ir įgūdžių vertinimas, 76 Kristina Kundelienė, Lina Dagilienė, Vytautas Boguslauskas, Apskaitos specialistų rengimo aktualijos Kauno technologijos universitete, 83 Deimantė Kviklienė, Fausta Smolenskienė, Apskaitos dalykų analizė buhalterinės apskaitos studijų programos kontekste Šiaulių valstybinės kolegijos pavyzdžiu, 91 Vaclovas Lakis, Apskaitos ir audito studijų transformacija Vilniaus universitete, 100 Romualdas Valkauskas, Apskaitos specialistų gebėjimų ugdymas ir statistinių išvadų teorija, 113 Ekonomikos problemos Edvardas Makšeckas, Auksė Makšeckienė, Mokymo aktualumas, poreikis, kokybės vertinimo aspektai. Žemdirbių mokymas, 121 Sobotka Marcin, The effectiveness of innovative initiatives, 129 Tunkele Sigita, The production cost analysis of high value-added wood products in Latvia, 132