2008, Nr.3, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2019)
Jonas Mackevičius, Buhalterinės apskaitos reglamentavimas sovietinės okupacijos metais (1966 – 1989 metais), 7 Vita Daubarienė, Kristina Rudžionienė, Įvertinimo būdų pasirinkimas pateikiant tikrą ir teisingą įmonės finansinę būklę, 18 Darius Gliaubicas, Valdymo apskaitos metodų tyrimas Lietuvos įmonėse, 32 Romualdas Valkauskas, Ūkio svyravimai: aprašymas skaičiais, 52 Vladislav Tomaševič, Apyvartinis kapitalas ir jo valdymo politikos formavimo principai, 61 Martynas Novikovas, Berrio rodiklio naudojimas sandorių tarp asocijuotų asmenų kainodaroje, 74 Romualdas Bartaška, Liuda Gargasienė, Europos Sąjungos fondų lėšomis finansuojamų projektų išorės ir vidaus auditas, 81 Agnė Ramanauskaitė, Intelektinio kapitalo atskleidimas įmonių finansinėse ataskaitose, 94